sobota 1. mája 2010

Na Slovensku budú lietať sliny

"Aby sme im ukázali tu v uliciach hlavného mesta Slovenskej republiky, že sú tu nežiaduci element. Osobne si ich tam prídem opľuť."

Nie je vôbec dôležité to, že autor tohto výroku sa týmto vyjadroval smerom na, možno kontroverzný, pripravovaný pochod homosexuálov v uliciach Bratislavy. To skutočne nie je podstatné.
Podstatné je totižto to, že takto sa nevyjadruje len kdejaký netolerantný odkundes z Hornej Dolnej, ktorého počujú akurát tak jeho pivní súputníci. Pretože toto sú slová verejného činiteľa, predstaviteľa vládnej garnitúry, Jána Slotu. Mediálne prezentované masám.

Vážený pán Slota,
stratila som všetky slová a tak Vám chcem odkázať len jedno. Nevzdávajte sa svojich názorov. Avšak vzdajte sa, prosím, svojho pôsobenia na politickom poli a choďte ich vykrikovať medzi ďalších netolerantných nespratníkov ku krčmovým stolom. Svojou primitívnosťou ubližujete krajine, v mene ktorej sa tak hrdo bijete do hrude. My sa za Vás však hanbíme. Nechceme mať politikov, ktorí chcú pľuť na občanov svojej krajiny. A pokiaľ sa mieni v slovenských uliciach zaviesť tradícia pľutia na ľudí, ktorých považujeme za nežiadúci element, budete prvým, na koho s radosťou miniem svoje sliny.


Dá sa k tomu povedať niečo viac?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára